Priser och betalning

Priser som anges vid köptillfället är det pris som gäller. Varje vara anges med pris inklusive moms, för närvarande 25% (12% på livsmedel). I kundvagnen kan man se det totala priset inkl frakt och moms. Betalningsvillkor finns angivet i kundvagnen beroende av valt betalsätt. Vi reserverar oss för eventuellt skriftfel.

Frakt

Sverige: DHL-ServicePoint: Ditt närmsta DHL utlämningsställe eller mindre försändelser med PostNord. Fraktkostnad 69:- Fraktfritt vid köp för över 1000kr

Om du inte hämtar ut ditt paket och paketet går i retur till Lilla Anto´s Home kommer du att debiteras en avgift om 300 kronor inkl moms för att täcka frakt och administrativa kostnader. Om du ångrar dig när paketet redan skickats från oss måste du ta emot paketet och skicka tillbaka det till oss. Annars blir det registrerat som ej mottaget och debiteras automatiskt.

Leveranser

Leveranser från oss sker normalt inom 2-5 arbetsdagar, förutsatt att varan finns i vårt lager. Kan vi inte skicka din vara inom utsatt tid återkommer vi till dig per e-post eller telefon. Du får då ett beräknat leveransdatum. och har också full rätt att häva köpet utan kostnad, om du inte vill vänta på varan.

Som standard skickas dina varor till ditt närmsta DHL utlämningsställe, där vi utgår efter din adress som du anger vid beställning.  Transportören skickar en SMS-avisering till din mobil när ditt paket finns att hämta hos ombudet. Mindre försändelser kan även skickas brevledes med PostNord och skickas då till adressen du angivit vid beställningen.

Varorna kan även hämtas på adressen Hosaby Björke 40, Sölvesborg. Vi kan även leverera i Sölvesborg (2dagar i veckan. Skriv i meddelanderutan i kassan hur du vill göra. Vi hör sedan av oss till dig och bestämmer en tid som passar.

Betalningsvillkor:

Klarna Checkout. Faktura, delbetalning, kortbetalning samt bank.
Klarnas fullständiga villkor hittar du här: Klarna Villkor.

Det går även att swisha vid hämtning här, men då måste du beställa via e-mailen: info@lillaantoshome.se

Returer

Vid alla returer skall vår kundservice kontaktas innan returen skickas. Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel.  Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Kontaktuppgifterna hittar du längst ner på sidan.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Vill du ångra ditt köp skall du till Lilla Anto´s Home skicka ett tydligt meddelande om ditt beslut att returnera dina varor. Du kan avända dig av e-post till info@lillaantoshome.se eller telefon 0708-507305. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. Om avtalet gäller en specialbeställd vara – eller en vara som fått en tydlig personlig prägel, gäller inte ångerrätten. Vid retur skall varorna vara i oskadat och oanvänt skick, utan risk att varan skadas i transporten till oss. Om varan skickats i originalemballage ska även returen skicka så.

Reklamation

Vi på Lilla Anto´s Home är måna om att du som kund är nöjd med vår service och med våra produkter. Det är därför viktigt för oss att du hör av dig om du upplever att det är något problem

Kontakta kundservice direkt om du fått en vara som är skadad, fellevererad eller har ett produktionsfel så vi har möjlighet att rätta till felet så snart som möjligt.

Upptäcker du att ditt paket skadats under leveransen till dig så informera fraktbolaget (DHL), helst direkt när du tar emot ditt paket. Om möjligt ta ett foto innan det öppnas. Därefter kontaktar du vår kundtjänst, så vi kan hjälpa dig vidare.

När din retur beror på en reklamation, dvs varan är skadad, har någon defekt, eller är fellevererad är du får den betalar naturligtvis Lilla Anto´s Home returfrakten. Då skickas en returfraktsedel till dig som du sätter på paketet.

Återbetalning

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan.
Se även konsumentverket och distansavtalslagen.

Garantier och service

Garantitiden är 1 år om inte annat anges. Garantin gäller inte vid följande:   Olycka/oaktsamhet efter det du har fått varan, vanvård, onormal användning av varan eller om du låtit bli att följa skötsel- och serviceanvisningar.

Konsumentköplagen/ARN ger dig rätt att reklamera en vara inom 3 år, under förutsättning att varan varit felaktig vid leveranstillfället. Vi följer alltid Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.

Privat Policy

“När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”

Kontaktuppgifter

Lilla Anto´s Home AB
Hosaby Björke 40
294 94  SÖLVESBORG

Kundtjänst

Tele: 0708-507305
Mail: info@lillaantoshome.se

Vi reserverar oss för eventuella tryckfel i web-shopen